Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Lilla nostalgiboken 60-talet

Lilla nostalgiboken 60-talet

Hardcover book. Bonnier Fakta. 2009. 80 pages.

Condition As New. PRESENTSKICK
1960-talet: leksaksindustrin blomstrade som aldrig förr och plastleksakerna blev allt vanligare i affärerna. Mormödrar suckade och saknade de hederliga plåt- och träleksakerna, men barnen jublade över all den färgglada plasten. Flickorna älskade Barbiedockorna och pojkarna lirade Stigas nya version av hockeyspelet. Tillsammans kunde de mötas över lådan med Lego, som blev årets leksak 1963. Nu var bilen snart var mans egendom. TV fanns i nästan alla hem, om än bara med en kanal fram till 1969, då tvåan startade. Det var samma år som Neil Armstrong blev första människan på månen. Men för många var Tant Anita och Televinken väl så intressanta som gubben på månen.
Detta är en nostalgisk kick i bokform, fullmatad med bilder, matrecept och igenkänning. Sätt dig i bästa fåtöljen och dröm dig tillbaka eller dra upp barn eller barnbarn i knät och berätta om hur det var när du var liten.
För en sak är säker, även om inte barnaåren alltid var den solskensidyll de borde ha varit, så finns det ändå många härliga minnen, dofter och smaker att väcka till liv.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789174240436
Title
Lilla nostalgiboken 60-talet
Author
Triberg, Annica
Publisher
Bonnier Fakta
Year of release
2009
No of pages
80 pages
Binding
Kartonnage
Size
165 x 156 mm Spine width 12 mm
Weight
265 g
Language
Svenska
Description
1960-talet: leksaksindustrin blomstrade som aldrig förr och plastleksakerna blev allt vanligare i affärerna. Mormödrar suckade och saknade de hederliga plåt- och träleksakerna, men barnen jublade över all den färgglada plasten. Flickorna älskade Barbiedockorna och pojkarna lirade Stigas nya version av hockeyspelet. Tillsammans kunde de mötas över lådan med Lego, som blev årets leksak 1963.   Nu var bilen snart var mans egendom. TV fanns i nästan alla hem, om än bara med en kanal fram till 1969, då tvåan startade. Det var samma år som Neil Armstrong blev första människan på månen. Men för många var Tant Anita och Televinken väl så intressanta som gubben på månen.   Detta är en nostalgisk kick i bokform, fullmatad med bilder, matrecept och igenkänning. Sätt dig i bästa fåtöljen och dröm dig tillbaka eller dra upp barn eller barnbarn i knät och berätta om hur det var när du var liten.   För en sak är säker, även om inte barnaåren alltid var den solskensidyll de borde ha varit, så finns det ändå många härliga minnen, dofter och smaker att väcka till liv.