Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Ninja Timmy och sagornas dal

Ninja Timmy och sagornas dal

Hardcover book. Bonnier Carlsen. 2024. 174 pages.

Condition As New. Förlagsny. Oläst. /// Katten Timmy och hans brottsbekämpande ninjagäng står inför sin största utmaning hittills. Deras kvarter hotas rivas på grund av Chefsbyråkratens lögn om brottslighet och förfall. I jakten på sanningen ger de sig i väg till Sagornas dal för att hitta den magiska blomman Albus Verum, som sägs ha kraften att avslöja lögner. Men där pågår ett krig mellan uttrar och ekorrar, som läst ur varsin förtrollad bok. Slänten blomman växer på är helig mark för båda sidor och varje dag trampar de ner all växtlighet där i sin batalj. Hur ska vännerna få stopp på deras krig? Och vem har skrivit de förtrollade böckerna?

Välkommen till ett magiskt äventyr av Henrik Tamm, konceptdesigner i Hollywood. Ninja Timmy och sagornas dal är ett actionfyllt högläsningsäventyr för hela familjen.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789179773250
Title
Ninja Timmy och sagornas dal
Author
Tamm, Henrik
Publisher
Bonnier Carlsen
Year of release
2024
No of pages
174 pages
Binding
Inbunden
Size
155 x 220 mm Spine width 25 mm
Weight
678 g
Language
Svenska
Description
Katten Timmy och hans brottsbekämpande ninjagäng står inför sin största utmaning hittills. Deras kvarter hotas rivas på grund av Chefsbyråkratens lögn om brottslighet och förfall. I jakten på sanningen ger de sig i väg till Sagornas dal för att hitta den magiska blomman Albus Verum, som sägs ha kraften att avslöja lögner. Men där pågår ett krig mellan uttrar och ekorrar, som läst ur varsin förtrollad bok. Slänten blomman växer på är helig mark för båda sidor och varje dag trampar de ner all växtlighet där i sin batalj. Hur ska vännerna få stopp på deras krig? Och vem har skrivit de förtrollade böckerna?Välkommen till ett magiskt äventyr av Henrik Tamm, konceptdesigner i Hollywood. Ninja Timmy och sagornas dal är ett actionfyllt högläsningsäventyr för hela familjen.