Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Fixa litteraturen 2

Fixa litteraturen 2

Softcover book. Natur & Kultur Läromedel. 1 ed. 2015. 280 pages.

Good Condition. Lätt vågig inlaga i nedre delen av boken, troligen efter fukt. Detta påverkar boken estetiskt, men ej läsningen. I övrigt mindre spår efter bruk.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789127435360
Title
Fixa litteraturen 2
Author
Lindholm, Ann-Sofie
Publisher
Natur & Kultur Läromedel
Year of release
2015
No of pages
280 pages
Binding
Häftad
Size
172 x 240 mm Spine width 15 mm
Weight
530 g
Language
Svenska
Description
Fixa litteraturen är en del av Fixa svenskan - ett basläromedel för Svenska 1-3. Fixa svenskan skapar trygghet i klassrummet och ger dig friheten att planera och genomföra undervisningen på det sätt du tycker är bäst. Du kan arbeta med alla böckerna i serien eller välja de delar som passar din undervisning här och nu.

Fixa litteraturen består av två böcker.För Svenska 1 - Fixa litteraturen 1: Motiv, stildrag och berättarteknikI Fixa litteraturen 1 utgår varje kapitel från ett centralt litterärt motiv, till exempel Triangeldramat eller Radarparet. Motivet presenteras i två mönstertexter som analyseras utifrån berättarteknik och ett antal stildrag. Eleven får arbeta med såväl motiv som berättarteknik i olika övningar och workshopar innan kapitlet sammanfattas i en examinerande uppgift.För Svenska 2 och 3 - Fixa litteraturen 2: Relationen mellan skönlitteratur och samhällsutveckling samt litteraturvetenskaplig analysFixa litteraturen 2 behandlar de skönlitterära delarna av det centrala innehållet i kurserna Svenska 2 och 3. I varje kapitel presenteras ett tema som kopplas till en eller flera litterära epoker. Här finns flera mönstertexter som både speglar temat och visar på relationen mellan skönlitteratur och samhällsutveckling. I Uppslaget finns både en genomgång av de litterära epokerna och en modell för litteraturvetenskaplig analys.DigitalbokFixa litteraturen finns som digitalbok med inläst text.