Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Besegra depressionen innan den besegrar dig

Besegra depressionen innan den besegrar dig

Softcover book. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 ed. 2011. 282 pages.

Condition As New. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Besegra depressionen är en tydlig och praktisk handbok för alla som är deprimerade eller känsliga för depression. Den är skriven av en av världens främsta experter inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och bygger på aktuell forskning och kliniskt arbete.

På ett balanserat och eftertänksamt sätt beskriver Robert L. Leahy de vanligaste symtomen vid depression och ger konkreta tekniker och strategier för hur man själv redan idag kan börja besegra depressionen. Författaren aktiverar, engagerar och vänder sig direkt till läsaren.

Boken tar bland annat upp hur man hanterar självkritik, hur man övervinner känslor av hopplöshet och övergivenhet, liksom hur man kan lära sig att sluta älta och bygga upp sin motivation.

Den innehåller också flertalet fallstudier och skattningsformulär.

"Jag önskar att du varje gång som du känner dig överdrivet självkritisk, obeslutsam eller hopplös ska kunna öppna boken och finna de verktyg du behöver så du kan hjälpa dig själv. Hemligheten består i att du faktiskt blir din egen terapeut, din egen 'livscoach', så att du inte behöver stöd och råd från andra för att bestämma hur du ska handla. Det slutliga målet är att du tar kommandot över dig själv."

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789127116245
Title
Besegra depressionen
Author
Leahy, Robert
Publisher
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Year of release
2011
No of pages
282 pages
Binding
Häftad
Size
160 x 230 mm Spine width 20 mm
Weight
430 g
Language
Svenska
Description
Besegra depressionen är en tydlig och praktisk handbok för alla som är deprimerade eller känsliga för depression. Den är skriven av en av världens främsta experter inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och bygger på aktuell forskning och kliniskt arbete.
På ett balanserat och eftertänksamt sätt beskriver Robert L. Leahy de vanligaste symtomen vid depression och ger konkreta tekniker och strategier för hur man själv redan idag kan börja besegra depressionen. Författaren aktiver, engagerar och vänder sig direkt till läsaren. Boken tar bland annat upp hur man hanterar självkritik, hur man övervinner känslor av hopplöshet och övergivenhet, liksom hur man kan lära sig att sluta älta och bygga upp sin motivation. Den innehåller också flertalet fallstudier och skattningsformulär.
”Jag önskar att du varje gång som du känner dig överdrivet självkritisk, obeslutsam eller hopplös ska kunna öppna boken och finna de verktyg du behöver så du kan hjälpa dig själv. Hemligheten består i att du faktiskt blir din egen terapeut, din egen ”livscoach”, så att du inte behöver stöd och råd från andra för att bestämma hur du ska handla. Det slutliga målet är att du tar kommandot över dig själv.”