Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Andra Sidan : nära möten med det okända
Andra Sidan : nära möten med det okända Andra Sidan : nära möten med det okända

Andra Sidan : nära möten med det okända

Hardcover book. Allround Spirit Sverige AB. 2018. 219 pages.

Fine Condition. Det är en bok som lämnar en positiv känsla efter sig och känns hoppfull. Har man en vetenskaplig syn så känns ändå boken seriöst skriven och innehåller viktiga budskap som även en skeptiker kan ta del av. För de som själva är "öppna" så tror jag att flera av dem kan känna igen sig i vissa delar eller få nya insikter av boken. Flera delar av boken är gripande men boken är trots det lättläst och efterlämnar bra känslor efter sig. Har man inte hört talas om Pierre tidigare så tror jag att alla som läst boken blir nyfikna på honom efter att ha läst boken.

Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789163994944
Title
Andra Sidan : nära möten med det okända
Author
Hesselbrandt, Pierre
Publisher
Allround Spirit Sverige AB
Year of release
2018
No of pages
219 pages
Binding
Inbunden
Size
152 x 215 mm Spine width 24 mm
Weight
619 g
Language
Svenska
Description
Pierre Hesselbrandt är känd från både tv och tidningar och är en av Sveriges allra mest populära medier.Under många år förnekade Pierre sin mediala gåva. Men en bilolycka 2007 fick honom att våga tro på sin förmåga igen. I samband med bilolyckan hade han en nära-döden-upplevelse och mottog ett budskap från en skyddsängel om att han ska hjälpa människor. Det har Pierre gjort sedan dess, som bland annat kursledare, föreläsare och medium.Pierre Hesselbrandt har hjälpt både troende och skeptiker. Du får möta människor från olika yrkeskategorier och delar av vårt samhälle, som öppenhjärtigt berättar sina personliga historier om när de via Pierre har fått kontakt med avlidna närstående. Pierre förmedlar personliga detaljer som han omöjligt kunnat veta.
Dessa äkta historier, tagna direkt från verkligheten, visar att Andra sidan och det övernaturliga finns. Berättelserna skänker hopp och ger möjlighet till läkning.Pierre vill visa att det finns ljus i mörkret!