Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Upptäck Öland

Upptäck Öland

Softcover book. Karavan Förlag. 1 ed. 2024. 130 pages.

Condition As New. Förlagsny. Oläst. /// En levande guide till fantastiska Öland!

Härliga Öland lockar besökare under en allt större del av året. Med guiden Upptäck Öland får du tips på allt som behövs för en skön och intressant resa till denna unika ö. Guiden består av tre delar: norra, mellersta och södra Öland. Här finns tips om gårdsbutiker, kaféer, restauranger. Läs även om vandringsleder och utflyktsmål.

Guiden består av tre olika delar. Norra, mellersta och södra Öland. I varje avdelning finns plats för tips om gårdsbutiker, kaféer, restauranger och barer, boende, stränder, natur, gallerier, loppisar. Här kan du också läsa om hur du får en riktigt aktiv semester: om vandring, cykling, paddling, kitesurfing, vindsurfing etc.

Upptäck Öland utges av Karavan förlag som med sina reseguider fokuserar på personliga och inspirerande tips, skrivna av svenska författare. Karavans reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Guidernas ambition är att både berätta om de klassiska turistmålen du inte vill missa, och samtidigt lyfta fram de unika, annorlunda och genuina upplevelserna.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789188709530
Title
Upptäck Öland
Author
Henningsson, Jonas
Publisher
Karavan Förlag
Year of release
2024
No of pages
130 pages
Binding
Danskt band
Size
125 x 190 mm Spine width 11 mm
Weight
189 g
Language
Svenska
Description
En levande guide till fantastiska Öland!Härliga Öland lockar besökare under en allt större del av året. Med guiden Upptäck Öland får du tips på allt som behövs för en skön och intressant resa till denna unika ö. Guiden består av tre delar: norra, mellersta och södra Öland. Här finns tips om gårdsbutiker, kaféer, restauranger. Läs även om vandringsleder och utflyktsmål.